Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.14. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az életed meghatározó eleme lehet a kreativitás és a művészetekhez való közeledés. Légy nyitott ezekben a napokban, mert jó esélye van most annak, hogy valahonnan egy olyan inspiráció löketet kapsz az életedhez, amely tovább lendít téged egy jó ideje beállt holtpontról, amely frusztrációt okozott benned.

A hét második felében a magánéleted kap hangsúlyosabb szerepet a napjaidban. Ezek a napok alkalmasak lesznek arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat valakivel, de arra is, hogy új, ígéretes ismeretségeket szerezz, de ehhez most szükséged lehet egy barát közbenjárására is. A hét végének programjában pedig kiemelkedő szerepet játszik majd egy különleges tárgy. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele magabiztos fellépést követel tőled, különösen akkor, amikor valaki egy magánéleti, vagy munkával kapcsolatos pozíciód gyengítésére tesz kísérletet. Mindezt ne védekezésként fogd fel, használd inkább az alkalmat arra, hogy demonstráld az illető és a környezeted számra, hogy ezen a ponton nem érdemes veled huzakodni.

A hét második felében törekedned kell a világos üzenetek közvetítésére, mivel nagy lesz az esélye annak, hogy egy fél információ, vagy félreértés következtében kellemetlenségeid támadnak és neked magyarázkodnod kell. Ezekben a napokban igyekezz minden tevékenységedet dokumentálni, mivel ez később nagyon fontos lehet. A hét végén megnövekedett szenvedéllyel kell számolnod a magánéletedben. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.