Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.14. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

 A hét első felében agyad sokkal nagyobb fordulatszámon pörög majd, mint a szokásos, amely azt eredményezheti, hogy a gondolataid ide-oda cikáznak majd az egyes témakörök között. Próbáld lelassítani magad körül ezeket az ugrásokat és igyekezz mindennel elegendő időt tölteni, különben azt veszed észre, hogy tele vagy félkész projektekkel, melyek talán sohasem valósulnak meg teljes egészében.

A hét második felében egy magánéleti problémával kell foglalkoznod, amely lehet egy saját ügy, de lehet valaki más gondja is. Itt ezúttal csakis a józan eszedre támaszkodhatsz, mivel az ösztöneid valószínűleg tévútra visznek. A megoldáshoz most valószínűleg egy racionális döntés visz majd közelebb. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a szenvedély hajt előre és bármibe is fogsz bele komoly haladást érhetsz majd el benne. Ezekben a napokban ráadásul még egy versenyhelyzet is kialakulhat, melynek során bizonyítanod kell, hogy nem véletlenül foglalod el azt a pozíciót, amelyben vagy. Mindehhez pedig szükséged lehet egy kis kreativitásra és egy kis kockázatvállalásra is.

A hét második felében olyan hírt, vagy információt kaphatsz, amely arra késztet, hogy egy kicsit elgondolkodj a világ dolgairól. Ezekben a napokban többet fordulsz majd magadba, hogy meditálj és átgondold, mi az, ami igazán fontos az életedben. A hét végén egy csábító ajánlat könnyen levehet majd a lábadról. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.