Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében számíthatsz arra, hogy valaki a segítségedet kéri valamilyen érelemben. Lehet, hogy csak arra vágyik, hogy meghallgasd, vagy tanácsot adj neki magánéleti, vagy pénzügyeket is érintő kérdésekben, de van arra is esély, hogy tevékenyen be akar vonni valamibe, esetleg kölcsönt kérne tőled. A te jó szívedre általában mindenki bizton számíthat, de most légy óvatos és gondold át, az ügy minden lehetséges negatív kimenetelét is.

A hét második felében egyre többször jönnek fel benned az emlékek valakivel kapcsolatban, aki a múltad egy részét jelenti. Ezek a napok megfelelőek arra is, hogy emlékezz, de arra is, hogy feldolgozz magadban olyan érzéseket, melyek az idők során soha nem kerültek felszínre igazán benned. Mindebben viszont most te kaphatsz segítséget valakitől, akiben megbízol, aki meghallgat és jó tanáccsal is szolgál. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében az együttérzés nő meg benned valakivel szemben, aki bajban, vagy nehéz helyzetben van a közeledben, de neked nincs megfelelő lehetőséged arra, hogy jobbíts a sorsán, bármennyire is szeretnéd ezt megtenni. Fogadd el, hogy minderre nem ez a megfelelő helyzet és bízz abban, hogy hamarosan eljön a te időd is, amikor megteheted azt, ami hatalmadban áll.

A hét második felében egy helyzet, vagy egy megoldandó probléma rabja lehetsz és lázasan keresed majd a megoldást, amely mindenki számára elfogadható helyzetet teremt. Mindezzel kapcsolatban azonban kénytelen leszel az önmérsékletre, miután el kell fogadnod, hogy a te lehetőségeid sem korlátlanok. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

.