Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében minden porcikád nyitott lehet a változásra, jelentsen ez bármit az életed jelenlegi szakaszában. Ha kezdeményeznél valamit, ha kezdenél valami újat, akkor most alkalmas lehet ehhez megtenni az első lépéseket. Ha van egy rossz szokásod, vagy netán egy függőséged, akkor most van esélyed arra, hogy végleg megszabadulj tőle. Legyen ma az első napja!

A hét második felét ünnepléssel töltheted, amire egy sikeres eredmény, vagy egy szerencsés véletlen adhat okot. Ezekben a napokban az önbizalmad is megnő, ami bátorságot ad arra is, hogy kimondj végre valamit, ami eddig beléd volt szorulva. Ha pedig randevúra hívnál valakit a környezetedben, most egy sokatmondó pillantás is elegendő lesz, hogy az illető tudja, hány óra van. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében vonzónak és sikeresnek érzed majd magadat, amire jó okod lesz. Mindezt persze a környezeted is érzékelni fogja, így jó eséllyel gyűjtesz be most bókokat, elismeréseket és arra is számíthatsz, hogy valaki még egy randevúval is bepróbálkozik. Ezekre a napokra készülj fel azzal is, hogy kifogástalan külsővel jelensz meg minden alkalommal a nyilvánosság előtt.

A hét második felében egy ügyben ellenállásba ütközhetsz, amely elsősorban abból adódhat, hogy olyan valakinek keresztezed az útját, aki mindezt nem nagyon hagyja szó nélkül. Most el kell döntened, hogy fontos-e annyira az ügy, hogy emiatt bevállalsz egy konfrontációt, vagy inkább választasz egy alternatív útvonalat arra, hogy elérj oda, ahová szeretnéd. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.