Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy személyes kapcsolatodban elő kell venned a racionális énedet és meg kell hoznod egy olyan döntést, amely talán ellentétes azzal, amit most a szíved diktál. Ne feledd azonban, hogy egy olyan kapcsolat, amelynek nincs biztos alapja, előbb utóbb problémákat és instabilitást hoz az életedbe. Vedd le magadról a rózsaszín szemüveget és nézd a dolgokat úgy, ahogyan azok a valóságban vannak!

A hét második felében kezdeményezően kell fellépned egy helyzetben, amihez erőt és önbizalmat kell gyűjtened. Mindebben támaszkodhatsz a szeretteidre és te magad is tehetsz annak érdekében, hogy magabiztosabb lábakon állj. Igyekezz kiemelten törődni a külsőddel és ha arra van szükség, szerezz be néhány hibátlan ruhadarabot is. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében felébred benned a segítő szándék valakivel, vagy valakikkel szemben, de kiderülhet, hogy a megfelelő jótékonysági forma kiválasztása nem is annyira egyszerű, mint azt korábban gondoltad. Nézz utána a dolgoknak alaposan, nehogy a jó szíved eredménye végül egy lelketlen haszonleső zsebében landoljon.

A hét második felében intenzív érzelmi élményekben lehet részed egy hozzád közelálló személlyel, de ennek az intenzitásnak több iránya és megnyilvánulási formája is lehet. Elképzelhető, hogy a sors úgy hozza, hogy valakivel kapcsolatban most örökre megváltozik a viszonyod és úgy érzed, hogy azt többé már soha nem hozhatja rendbe semmi. Soha ne mondd, hogy soha! >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.