Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hát első felében valakiről, akivel nem voltál teljesen tisztában eddig, kiderül, hogy pontosan hányadán is áll veled kapcsolatban. Egy beszélgetés, vagy vita ugyanis megmutatja az illető valódi énjét és most neked így lehetőséged lesz arra, hogy eldöntsd, akarod-e hogy ez az ember a továbbiakban is az életed része legyen.

A hét második felében az életedben nagyobb szerepet kapnak a szeretteid és azok, akik még a magánéleted részét képezik. Ezekben a napokban sort kell kerítened olyan beszélgetésekre is, amelyektől talán eddig távol tartottad magadat, de most egy esemény miatt végre világos álláspontot kell mutatnod. Mindezek után viszont egy nyugalmasabb érzelmi időszak következhet az életedben. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében okosabban tennéd, ha távol tartanád magad a körülötted zajló vitáktól és veszekedésektől. Ezek a harcok, melyeket most a környezetedben vívnak, nem képezik az életed fontos részét és neked teljesen felesleges feszültséget hozna az életedbe, ha engednéd, hogy belevonjanak. Keresd az élet szépségeit és kerüld el az agresszív környezetet!

A hét második felében valakivel szinte mágnesként vonzzátok majd egymást és most végre alkalmatok lesz arra, hogy egy kicsit mindketten elmerüljetek abban az érzésben, amely olyan erősen köt össze bennetek. Ezekben a napokban a gondolataidban olyasmi is megfogalmazódhat, melyről nemrég még azt hitted, hogy számodra mindez csak egy távoli, lehetséges jövőt jelent. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.