Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében sort kell kerítened egy beszélgetésre, amely a családoddal, vagy egy romantikus kapcsolatoddal lesz összefüggésben. Mindehhez pedig valószínűleg kénytelen leszel felhozni egy olyan témát is, amely talán eddig ebben a körben tabunak számított. Talán eljött az ideje, hogy napvilágra kerüljön egy ügy, amiről mindenki tud, de senki sem beszél róla.

A hét második felében jó esélyed van arra, hogy megkönnyebbült optimizmussal tekints a körülöttünk lévő világra. Mindennek alapja pedig valószínűleg egy siker lesz, melynek eredményeképpen most egy kis időre legalább elégedetten dőlhetsz hátra, elmondva, hogy ezt remekül csináltad. Számíthatsz ajándékokra, gratulációkra, bókokra és új ajánlatokra is! >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a lelki nyugalmad érdekében okosabban tennéd, ha elkerülnéd a feszült helyzeteket és a vitákat, melyekből jócskán lesz a környezetedben. Nem minden esetben lesz könnyű dolgod, ha távol akarsz maradni a harcoktól, de hidd el, most számodra sokkal előnyösebb a visszavonulás. Keresd a nyugalmat, a szépséget és a harmóniát most!

A hét második felében a szerelem érzése és a kötődés iránti vágy borít el téged és az igény, hogy az életed minden szeletét megoszd valakivel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az elmélyülés időszaka számotokra, ha pedig egyedülálló vagy, akkor számíthatsz arra, hogy valakit, akit csak nemrég ismertél meg, egyszerűen nem tudsz majd kiverni a fejedből. Most kiderülhet, hogy nem is kell. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.