Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Csendes napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2019.10.26. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan találkozás, vagy esemény megrázó élményt hozhat számodra és az ezzel járó változás kezelése extra erőfeszítéseket követelhet meg tőled. A kezdeti izgalmak és talán fejetlenség után azonban hamar rátalálsz a megoldásra és megláthatod a változásban azokat az elemeket is, melyek számodra kedvezőek lehetnek. Ne feledd: minden éremnek két oldala van!

A hét második felében egy probléma, vagy egy feladat megoldására a képzelőerődet kell majd segítségül hívnod, ami azt is eredményezheti, hogy ezekben a napokban, a gondolataidban nagyobb helyet kaphat a misztikum. Mindez pedig egy mélyebb kapcsolati szintre is lehetőséget ad számodra valakivel, akivel egy hullámhosszon rezegtek mostanában. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a belső egyensúly, a harmónia és az elégedettség érzése kísér, ami lehetőséget ad számodra arra, hogy rendezd a kapcsolatod valakivel, akivel már egy ideje eltávolodtatok egymástól. Bár előfordulhat, hogy valaki egy kisebb-nagyobb dráma előidézésével megpróbálja megzavarni a nyugalmadat, most ennek sikerére nagyon kicsi lesz az esélye.

A hét második fele a nyugalom és az emlékezés jegyében telhet el számodra, de ezek a napok egyben segítenek feldolgoznod egy traumát is az életedben, melyen talán még nem jutottál teljesen túl. Különösen akkor lehet ez igaz, ha mindeközben olyan társaságban töltöd el az idődet, ahol a szeretet és a megbecsülés vesz körül. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.