Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Csendes napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2019.10.26. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében nyugtató és gyógyító energiák vesznek körül téged, ami azt eredményezheti, hogy körülötted hirtelen egyszerre több ember fog feltűnni, ösztönösen megérezve a belőled áradó erőket. Nem szabad azonban bűntudatot érezned, ha ezen emberek közül néhánynak nemet kell mondanod, hiszen neked is szükséged van némi személyes térre.

A hét második felében a gondolataid eltolódhatnak a spiritualitás irányába, ami azt eredményezheti, hogy megrohannak az emlékek olyanokkal kapcsolatban, akiket már nagyon régen nem láttál. Segíthet túljutni a lelki nehézségeken, ha ezeket a napokat olyanokkal töltöd, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzád. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében néhány nehézséggel kell szembenézned és miközben küzdesz az elemekkel, azt érezheted, hogy minél erősebben tolsz valamit, annál nagyobb ellenállással kerülsz szembe. Lehet, hogy most az lesz a leghatékonyabb módszer számodra, hogy arra koncentrálsz, amit könnyedén elvégzel és a nehezét inkább későbbre hagyod.

A hét második felében a szeretet és a ragaszkodás érzése kerekedik felül benned valaki iránt, amire egy nevezetes dátum emléke is inspirál majd. Most a szokásosnál is erőteljesebben érzed azt, milyen elveszíteni valakit és hogy mennyire fontos minél több időt tölteni a szeretteiddel, amíg még van erre alkalmad. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.