Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Csendes napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2019.10.26. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében érezni fogod valakinek a szinte már mágikus erejét és olyan vonzerő alakulhat ki köztetek, amelyet talán már régóta éreztél valaki iránt. Mindez a vonzerő azonban nem csak a szerelem, hanem a barátság irányába is húzhat téged, hogy ezek körül merre billen el a mérleg nyelve az a külső körülményektől függ majd.

A hét második fele jelentős és valószínűleg pozitív hatással lesz a lelki fejlődésedre még akkor is, ha ezekben a napokban szomorú apropó okán találkozol olyan emberekkel, akikkel már egy ideje nem volt személyes kapcsolatod. Ha jó szándékkal közelítesz most a környezetedhez, és a körülötted zajló eseményekhez, te is ugyanezt kapod vissza onnan. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan helyzet, vagy esemény arra késztet, hogy alkalmazkodj egy kialakult helyzethez és ez extra erőfeszítéseket, talán költséget is igényel majd tőled. Bármennyire is ellenállnál a változásnak, amely most bekövetkezik, valószínűleg előbb-utóbb kénytelen leszel beletörődni és inkább azt keresni, milyen módon tudnád mindezt a hasznodra fordítani.

A hét második felében egy összejövetel, vagy ünnep szervezése és az erre való készülődés határozza meg a napjaidat. Ezekben a napokban egy kissé elcsendesedik körülötted minden, hogy helyet adjon az emlékeknek. Ezek a napok segíthetnek feldolgozni egy benned bujkáló fájdalmat és arra is alkalmat adnak, hogy találkozz valakivel, akivel már rég nem láttátok egymást. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.