Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Csendes napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2019.10.26. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében erős, szinte mágneses vonzerőt érezhetsz valaki iránt, aki eddig is a közeledben volt, de talán sem a hely, sem pedig az időpont nem volt megfelelő arra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz. Az érzés, amely most átjárja a lelkedet nem csak a szerelmet, hanem a barátságot is meghozhatja az életedbe.

A hét második felében tiszteletet és megbecsülést kaphatsz valaki olyantól, akitől erre nem is számítottál és ez önbizalmat, hitet és stabilitást ad majd számodra. Ezekben a napokban felülkerekednek benned az emlékek és a vágy arra, hogy a napokat olyanokkal töltsd, akik lélekben a legközelebb álnak hozzád. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy erős lélek befolyását érzed majd magadon, akár úgy is, hogy az illető nincs a közeledben és mindennek az alapja kizárólag az ő emléke, tisztelete. Ezekben a napokban a szakmai életed és a magánéleted egyensúlyban lesz és ezt még az sem tudja megzavarni, hogy valaki megpróbál majd belepiszkálni egy számodra fontos emberrel való viszonyodba.

A hét második felében úgy érzed majd, hogy fontos kifejezned valaki iránt a szeretetedet és a tiszteletedet és ennek során olyan dolgokat is elárulhatsz önmagadról, amelyeket még eddig soha senkivel nem osztottál meg. Amit viszont cserébe kapsz, igazolni fogja a döntésed helyességét. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

.