Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első felében lehet, hogy úgy érzed majd, hogy valaki szándékosan igyekszik megnehezíteni az életedet és bár legszívesebben felvennéd az ügyben a kesztyűt, most mégis okosabbnak tűnik, ha visszalépsz egyet és később reagálsz minderre. Időközben kiderülhet, mi okozza az ellenállást, melyet irányodban fejt ki az illető és te sokkal könnyebben tudsz megoldást találni az általa okozott problémára.

A hónap közepén egy olyan lehetőség talál meg, amely miatt úgy érzed, megvalósulhat egy régi álmod, mindennek érdekében azonban kockázatot és talán még egy hosszabb távú kötelezettséget is vállalnod kellene. Ezen a ponton légy nagyon óvatos, mert egy ilyen helyzetben egy könnyelmű döntés később komoly kellemetlenséget okozhat neked elrontva minden örömödet. Gondolj a szeretteidre és ha kell, inkább köss kompromisszumot.

A hónap utolsó időszakában helyreáll körülötted az egyensúly és úgy érzed majd, szinte minden a helyére kerül körülötted. Ezt az időszakot a belső béke és a harmónia jellemzi majd számodra, melyet nem lesz olyan váratlan szituáció, amely igazán el tudna rontani. Ha pedig jól figyelsz a jelekre, megláthatod, hogy az életed most egy új lehetőségekkel teli pozitív szakaszba lép át. Ehhez persze neked is hozzá kell tenned majd a magad részét. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején rá kell jönnöd, hogy nem lehet egyszerre túl sok mindennel foglalkoznod, mivel ez esetben igazából semmivel sem tudsz igazi haladást elérni. Gondold végig hát, hogy mi az, ami fontos és mi az, amely későbbre maradhat. Ha pedig valamely feladatodat másra ruházod át, az sem ördögtől való. Ezekben a napokban kerüld a túlzott optimizmust és azt, hogy teljesíthetetlen célokat tűzz magad elé. Legyen előtted egy megvalósítható terv, főleg, ha sikerélményt akarsz.

A hónap közepe egy olyan felszabadító és üdvözítő életszakasz kezdetét jelenti számodra, melyben közelebb kerülhetsz a szeretteidhez és kedvező hatással lehet minden emberi kapcsolatodra is. Egy izgalmas találkozás valakivel pedig arra ösztönözhet, hogy kipróbálj valami újat, vagy elhatározd, hogy valamiben egy jobb irányt követve éled eztán az életedet. Ezzel kapcsolatban azonban számítanod kell némi ellenállásra, meg nem értésre is, de mindezt könnyen felszámolhatod, türelemmel és megfelelő kommunikációval.

A hónap végén akkor jársz el helyesen, ha megtartod magad körül az arányokat és úgy tudod egy kissé elengedni önmagad, hogy közben megmarad az önfegyelmed is. Ezekben a napokban egy véletlen, szinte csodába hajló esemény miatt olyan érzések törnek elő belőled, melyekre talán még te magad sem vagy felkészülve és arra inspirálnak, hogy változásokat indíts el az életed valamely területén. Légy kitartó és ne feledd, ha valamit nagyon szeretnél elérni és teszel is érte, a dolgok egyszer csak összerendeződnek körülötted, úgy, ahogyan te azt szeretnéd.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.