Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban keményen meg kell dolgoznod, ha valamit el szeretnél érni és ez nem csak a munkádra, vagy a magánéleti projektjeidre vonatkozik, hanem az emberi kapcsolataid egy részére is. Lesz ugyanis valaki, akinek a szeretetéért, vagy elismeréséért most többet kell tenned, mint azt remélted. Ezekben a napokban hajlamos lehetsz arra, hogy erőn felül költekezz, így igyekezz kontroll alatt tartani magadat, különösen akkor, ha valami olyan dologra fáj a fogad, amelyhez kötelezettségvállalás is társul.

Amilyen nehezen indult a hónap eleje, annyira könnyedén alakul számodra a közepe. Szinte szárnyalni fogsz ezekben a napokban, jelentős önbizalommal telve és néha talán úgy érzed magadat, mint kés a vajban. Könnyedén haladsz és az eredmény szinte az öledbe hullik. Az emberi kapcsolataid is pozitívan alakulnak, különösen egy valakivel, akivel most mindennél közelebb kerültök egymáshoz. Mindezt pedig még egy váratlan szerencse, vagy elismerés tovább erősíti majd.

A hónap végén lehetőséged lesz megmutatni a környezetednek a kreativitásod és az ügyességed is, de ezek a napok arra is alkalmasak lesznek a szervezés terén is maradandót alkoss. Népszerűséged nő, magabiztos és optimista leszel, de mindez nem szabad, hogy önhitté tegyen. Bizonyos területeken önfegyelmet kell gyakorolnod és legyen bármilyen gondtalan, és könnyed ez az időszak számodra, készülj fel arra, hogy hamarosan egy hirtelen bekövetkező változást kell menedzselned az életedben. Ez túl negatív dolgot nem, de hosszú távú elfoglaltságot jelentős mértékben hozhat az életedbe.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban feltámadhat benned a kísérletező kedv és olyan területen is igyekszel kipróbálni magadat, ahol eddig még nem nagyon tevékenykedtél. Az is lehet, hogy a belsődből fakadó változás igénye arra sarkall, hogy változtass egy hosszú évek alatt megszokott gyakorlaton. Ha erre az útra lépsz, készülj fel arra, hogy itt nem tudod majd rutinból megoldani a dolgokat és sokkal több időt kell szánnod mindenre, hogy eredményt érj el. Ezekben a napokban mindenképpen kerüld a túlköltekezést és az adósságvállalást is.

A hónap közepe egyre növekvő boldogságban és optimizmusban telik és kiváló alkalmat ad, hogy közelebb kerülj olyanokhoz is, akikkel ritkábban van alkalmad elmélyülten beszélgetni. Mindezek közül most talán egy valaki lesz, akire kiemelt figyelmet kellene fordítanod, mivel vele a jövőben egyre kevesebb alkalom kínálkozik majd az együttlétre. Ezekben a napokban a kreatív éned is előtérbe kerülhet majd, amikor egy váratlan helyzet izgalmában a megoldást neked kell prezentálnod.

A hónap vége egy pozitív változást, vagy egy kedvező fordulatot hoz számodra, amely, amennyiben nyitott és rugalmas vagy, lehetőséget ad arra, hogy egy nagyobb változás elindítója legyen körülötted. Lehet, hogy most a szokásostól eltérő megoldás hozza meg számodra azt az eredményt, amit vársz, de ehhez valószínűleg ki kell mozdulnod a komfortzónádból is egy időre.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.