Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a benned felgyülemlő feszültség miatt erős igényed támad, hogy valamilyen formában levezesd az energiáidat. Jó lenne, ha mindezt nem a körülötted lévők éreznék meg, sokkal jobb módszert jelentene, ha mindezt egy kis testmozgással kezelhetőbbé tennéd. Jó alkalmat találsz kocogásra, sétára, de egy-két kellemes együttlét a kedveseddel is csodákat tud tenni veled. Ezekben a napokban kezdeményező és sikeroientált leszel a munkában, amely jó alapot ad arra, hogy megvalósítsd ezen a területen is önmagadat.

A hónap közepén könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy megváltozó körülmény, vagy váratlan esemény miatt változtatnod kell bizonyos terveiden, így jól teszed, ha nyitottan közeledsz az időpontokhoz és főleg az emberekhez. Lehet, hogy most jön el az ideje, hogy kipróbálj valami új dolgot, olyasmit, amit már egy ideje tervezel, de mindig későbbre halasztottad. Légy optimista és ne ijedj meg egy kis kockázattól sem!

A hónap vége a kellemes és izgatott várakozás és a meghitt beszélgetés jegyében telik nálad. Ezekben a napokban igyekezz a dolgoknak a jó oldalát tekinteni és kizárni mindent, ami megzavarná a jó hangulatot. Egy izgalmas és pozitív hír mindezek mellett bőséges lehetőséget ad számodra most, hogy a jövődet tervezd és hogy vállalásokat tégy önmagaddal szemben. Ugyanakkor ügyelj arra is, hogy ezek összhangban legyenek a realitásokkal. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka pozitív gondolatokat és lelki harmóniát hoz számodra, melyet még az sem tud elrontani, hogy minden bizonnyal az év egyik legrumlisabb időszaka áll előtted. A partnerkapcsolatod most virágzó korszakát éli, ha pedig egyedülálló vagy, számíthatsz rá, hogy ez az állapot igen gyorsan meg fog változni. Ezekben a napokban a legfontosabb feladat számodra, hogy élj a lehetőségekkel és vedd észre, melyik az ezek közül, amelyik számodra igazán megfelelő. Mindez vonatkozik a vásárlásra, de a magánéleti viszonyokra is.

A hónap közepén egy találkozás, vagy esemény hatására megerősödik benned a kaland és a kockázat iránti vágy és ha nem vigyázol, ez olyan döntésekre is sarkallhat, amelyeket később talán megbánnál, vagy amelyek miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. Igyekezz hát ezekben a napokban szorosabb kontroll alatt tartani a vágyaidat és igyekezd a döntéseidet időben eltolni, amíg csak lehetséges.

A hónap utolsó időszaka számodra egyszerre hozza meg a boldogságot, nyugalmat és elégedettséget és a feszültséget is. Az elismerések, a bókok és a pénzügyileg pozitív hírek csak részben ellensúlyozzák ugyanis azt a megfelelési kényszert, amely ilyenkor rád tud törni. Ahhoz, hogy ezt az időszakot problémák nélkül éld meg, szükséged lesz némi nyitottságra és kockázatvállalásra is, valamint arra, légy befogadó a megszokottól eltérő megoldások iránt! >>> Itt van a heti horoszkópod!

.