Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

Nyilas – havi horoszkóp

Ez az időszak számodra hagyományosan a számvetés ideje. A hónap első felében gondolatban húzz egy vonalat és tekintsd át, mi az, ami a mögötted álló időszakban sikeres volt és mi az, ami esetleg nem. Mivel megváltozott a világ és folyamatosan változnak a körülmények is, most érdemes azt is átgondolnod, mi legyen, amit te magad változtatsz a kitűzött céljaidat illetően. Ha ezzel kapcsolatban most egy kicsit bizonytalan vagy, az természetes, emiatt igazán nem kell feszültnek lenned. Az álmaid valóra válnak, de ehhez elérhető álmokat kell álmodnod.

A hónap középső időszakában egy szerencsés és izgalmas találkozás után feltörhet benned a vágy, hogy kipróbálj valami újat és e miatt még egy kis kockázat vállalásától sem riadnál vissza. Mindezt azonban csakis úgy szabad megtenned, hogy a pénzügyeidet még részben sem érintse, most ugyanis ezen a területen egyetlen célod lehet csak. Megszilárdítani az alapokat.

A hónap utolsó időszakára az intenzív kapcsolattartás lehet jellemző, mivel várhatóan a szokásosnál több időt töltesz el a szeretteid körében. Ezekben a napokban alkalmad lesz arra is, hogy helyreállítsd a viszonyodat valakivel, akivel már egy ideje bonyolulttá vált a kapcsolatod. A hónap végén viszont egy váratlan és szerencsés fordulat elindíthat körülötted egy eseménysorozatot, amely talán fenekestől felforgatja az életed egy részét.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka a kiegyensúlyozott személyes kapcsolat iránti vágyat hozza. Ezekben a napokban alkalmad lehet elmélyíteni a viszonyodat egy hozzád nagyon közelálló személlyel, de előfordulhat az is, hogy éppen most kerülsz kapcsolatba valakivel, aki azután az életed egyik legfontosabb szereplője lesz. Mindezekkel összefüggésben pedig egy utazás lehetősége is felsejlik, amely talán távoli vidékekre repít el téged. Az izgalmas változások, melyek most várnak rád, ösztönzően hatnak az életed szinte minden területére.

A hónap közepe kockázatra csábít és a lelkedben most meglévő optimizmus csökkentheti a természetes védekezőképességedet, ezért ezekben a napokban fokozott kontroll alatt tartsd önmagadat és mindez különösen legyen igaz a pénztárcádat illető kérdésekre. Nagy az esélye annak, hogy egy jó ajánlat, vagy lehetőség hatására képes leszel elhagyni a komfortzónádat és olyan kötelezettséget vállalni, amelyet később talán alaposan meg is fogsz bánni. Légy óvatos!

A hónap utolsó időszakában egy olyan időszakot élhetsz meg, amelyben végre igazán önmagadat adhatod és mindezt egy olyan körben teheted meg, ahol nem kell törődnöd semmilyen látszattal. Boldogság, nagylelkűség és szeretet jellemzi ezeket a napokat és te végre teljesen feloldódhatsz egy olyan közegben, ahol igazán a legjobb formádat tudod hozni. Számodra ez az időszak az év legfontosabbja, amikor megérnek benned a döntések és megszületnek az új célkitűzések is.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.