Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a benned felgyülemlő feszültséggel kell valamit kezdened. Mivel nem szeretnéd senkire sem rázúdítani a belőled előtörő érzelmeket, keress más módját a levezetésnek. A mozgás, a sport és a természet, vagy akár egy masszázs kiválóan alkalmas minderre és nem csak megszünteti a nyomást legbelül, de még fel is tölti az energiaraktáraidat. Ha így teszel, egyszer csak azt veszed majd észre, hogy mindenki más is pozitívan áll hozzád és elismeri érdemeidet.

A hónap közepén rád törhet a kétség és a határozatlanság, amikor egy váratlan körülmény arra kényszerít, hogy változtass a terveiden. A legjobban akkor teszed, ha elfogadod a tényt, amin nem tudsz változtatni és rugalmasan, ehhez alkalmazkodva folytatod a felkészülést. Könnyen elképzelhető, hogy a végeredmény sokkal jobb lesz, mint amire számítasz és végül az új verzió lesz az alap ezen túl. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás segít abban is, hogy felfedezz önmagadban valamit, amely eddig rejtve maradt talán még előtted is.

A hónap végén rég várt találkozások és megható jelenetek követik majd egymást és sok ezek közül erősen ösztönöz majd téged, hogy az életed egy régóta elhanyagolt területén változtatásokat tegyél. Lehet, hogy most megfogalmazódik benned valami, amely végül egy fogadalomra, vagy elhatározásra inspirál téged. Előfordulhat viszont, hogy ezzel kapcsolatban ellenállásba ütközöl valaki részéről, aki talán nem pontosan érti, mi a célod a változással.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka virágzó magánkapcsolatokat és izgalmas találkozásokat hoz számodra. Ezekben a napokban optimistán és pozitív energiákkal telve veted bele bármibe, ami előtted áll. Remek időszak ez számodra, ha utazást, vagy kirándulást szervezel, de arra is, hogy jogi, vagy üzleti ügyekben hozz meg döntéseket. Most jól tudod megmutatni személyiséged pezsgő és vidám oldalát is, ami remek alkalmat nyújt az ismerkedésre.

A hónap közepén, bármennyire is optimistán közeledsz a külvilághoz, közben ügyelned kell arra, nehogy a hiszékenységed áldozata légy. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki ezekben a napokban megpróbál egy kedvezőnek tűnő ajánlattal megkörnyékezni, vagy kihasználni a jó szívedet és adománygyűjtés címén megszabadítani a nehezen megkeresett pénzedtől. Légy óvatos és kérj tanácsot, mielőtt ilyesmiben határozol.

A hónap végén egy kellemes meglepetésben lehet részed, mivel olyan helyről is kedvesség árad feléd, ahonnan nem is számítottál erre. Ezeket a napokat használd arra, hogy a kapcsolataidat megerősítsd és ha lehetőséged van, igyekezz segíteni a valóban rászorulókon is. A hónap végén tehetsz egy fogadalmat, de igyekezz csakis olyasmit elhatározni, amit valóban be is tudsz tartani. Egy hamarosan bekövetkező változás ugyanis fenekestől felforgathatja az életedet.  >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.