Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében kezdeményezőnek és bátornak kell lenned és akkor a legnehezebb feladatokon is sikerrel jutsz majd túl. Mindez pedig elhozhatja számodra a környezeted elismerését olyan helyekről is, ahonnan te magad sem számítottál rá. Ezekben a napokban egy fontos területen új lehetőségek nyílnak meg előtted és mindez nem csak lelkileg, hanem pénzügyileg is kedvező hatással lesz az életedre.

A hét második felében elsősorban a családi és a magánéleti dolgaidra kell majd összpontosítanod, különösen egy olyan területen, ahol egy megoldatlan helyzet okoz némi feszültséget. Most egy ügyes kommunikációs húzással megtörheted a jeget, amikor egy kedvező lehetőségre hívod fel a figyelmét annak, akihez közeledni szeretnél. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad nyílik arra, hogy egy régi kapcsolatot felújíts, vagy egy kihűlt viszonyt felmelegíts. Talán vannak benned még tüskék vagy kétségek az illetővel kapcsolatban, de abban biztosan igazad van, hogy érdemes ezeken már túllépni. Tedd meg hát az első lépést, mert talán csak ennyire van szükség. Ha pedig netán elutasításban lesz részed, legalább tudod, hogy te mindent megtettél.

A hét második felében csábításban lehet részed, de ez nem csak a magánéletedben valósulhat meg. Ezekben a napokban számíthatsz ideges feszültségre önmagadban és arra is, hogy része leszel egy olyan vibráló érzésnek, amely alól csak nagyon kevesen tudják igazán kivonni magukat. Talán nem is biztos, hogy szükség van rá. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

.