Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény arra késztet, hogy az életed legszemélyesebb területére összpontosíts és egy felszínre került problémát, vagy feszültséget mihamarabb kezelj. Pozitív hozzáállással, nyíltsággal és őszinteséggel van esélyed arra, hogy rövid idő alatt elrendeződjön minden és az új helyzet, amely kialakul egy sokkal stabilabb alapokon álló, kiszámítható viszonyokhoz vezessen.

A hét második felében úgy kell majd segítened valakin, hogy közben talán magad is támogatásra szorulnál. Mindez azonban jól is elsülhet, ha kialakul mindebben egy kölcsönösség és kiderül, hogy mindketten tudtok adni valamit, amelyre a másiknak most szüksége van. A hét utolsó napjai viszont egy fontos döntésről szólhatnak, amely meghozatala előtt muszáj lesz kialakítanod egy konszenzust magad körül. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele kellemesen és barátságosan telhet, ennek azonban előfeltétele, hogy a te hozzáállásod is laza és nyitott legyen mindahhoz, ami körülötted történik. Kétségtelen ugyanis, hogy, mint mindig, most is lenne okod a feszültségre, de talán most nem érdemes semmilyen apróságon fennakadnod. Ne a hibákat keresd, hanem a pozitívumokat magad körül. Találhatsz ezekből épp eleget!

A hét második felében koncentrációra, türelemre és nagy odafigyelésre lesz szükséged, ugyanis körülötted tele lesz minden új lehetőségekkel. Ahhoz azonban, hogy e sok lehetőség közül ki tudd választani a legmegfelelőbbet, már komoly odafigyelésre lehet szükséged. Légy türelmes és ne akarj hamar túl lenni az egészen, mert az rossz válaszokat szül. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.