Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében olyan élményben lehet részed, vagy olyasmi történik veled, amelytől erősnek és önbizalommal telinek érezheted magadat. A bátorság, amely most meglesz benned ahhoz is erőt adhat, hogy belekezdj valami olyanba is, amelyet már régóta forgatsz a fejedben, csak valahogy mindig találtál elég indokot rá, hogy visszakozz. Mindez igaz lesz a magánéletedre is. Ha kikívánkozik belőled valami, most itt az idő!

A hét második felében lehet egy élmény, vagy egy esemény, amely ragaszkodást és megnövekedett érzékenységet válthat ki belőled és ez elsősorban a magánéletedre lehet hatással. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra, hogy végiggondold, mennyire fontosak a körülötted lévő szeretteid és milyen sokat jelent számodra a közelségük, támogatásuk. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében meleg és érzelemmel telített lehet a kapcsolatod a környezeteddel, így ez az időszak alkalmas lehet arra is, hogy megossz valakivel, aki érdemes a bizalmadra, egy mély és intim részletet az életeddel kapcsolatosan. Ezekben a napokban arra is jó esély van, hogy megtörd a jeget egy régóta feszült helyzetben is és megtedd az első lépést az enyhülés irányába.

A hét második felében könnyen elkaphat a lelkesedés és emiatt képes leszel arra is, hogy olyan kockázatot vállalj, amelyre normál körülmények között nem kerülhet sor. Igyekezz hát tudatosan kívülről nézni dolgokat és nem bedőlni a gátlástalan manipulációnak, amely ezekben a napokban mindent körülleng. Légy reális és keresd a valódi lehetőségeket! >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.