Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében érzékeny leszel, tele fantáziával és remek ötletekkel. Ezzel pedig nem csak a saját megoldandó feladataid válnak könnyebbé, hanem másoknak is hasznára válhatsz. Ezek a napok ideálisak arra is, hogy önmagadban cselekedj, de az igazi eredményt csapatmunkában érheted el. Szervezz magad köré egy csoportot, amely tagjaival kölcsönösen jó hatással tudtok lenni egymás lelkére is.

A hét második felére kialakul benned egy elképzelés, egy terv és már tudni fogod, hogyan szerezd meg az ennek végrehajtásához szükséges eszközöket is. Mindehhez azonban szükséged lehet arra is, hogy mást is bevonj, így be kell vetned a híres meggyőző erődet, hogy magad mellé állíts valakit, aki valószínűleg nélkülözhetetlen a sikerhez. Légy őszinte, magabiztos, de ne légy tolakodó! >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében akkor érzed majd magadat igazán jól, ha társaságban töltheted el az időt. Mindez igaz lehet arra is, ha dolgozol, ekkor a csapatmunka lesz az erősséged, de ha magánéleti programban lenne részed, akkor is a nagyobb társaság felé húz majd a szíved. Ha valami nyomja a lelkedet, akkor most alkalmad adódik, hogy megoszd másokkal és értő, segítő hozzáállást várhatsz cserébe.

A hét második felében különös figyelemmel kell lenned a pénzügyi kérdésekre, mivel úgy érezheted magadat, mint egy arab bazár látogatója, akit mindenki arról akar meggyőzni, hogy csakis az ő boltjába kell elköltened minden vagyonod. Légy óvatos, de csapj le azokra a lehetőségekre, melyeket valóban izgalmasnak tartasz. A hét végén egy kellemes meglepetés vár rád a magéletedet érintően. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.