Heti horoszkóp 2019. november 25. – december 1. – Feszültség és feloldódás

Horoszkóp minden hétre

2019.11.23. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első időszakában fokozódhat benned a feszültség, melyet egy közelgő határidő és az azzal kapcsolatos elvégzendő feladatok sokasága okoz. Ez a teher, amelyet most hátadon cipelsz súlyos, és nem ismeretlen számodra, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy minden feladatot neked egyedül kell elvégezned. Sőt! Van közöttük olyan is, amelyet talán le is hagyhatsz ez egyszer a listádról.

A hét második felében valaki kellemes meglepetést okoz neked viselkedésével, és mindez megalapozza a jó hangulatodat is. Ezek a napok alkalmasak arra is, hogy egy kicsit nyitottabban közeledj az emberekhez és elfogadj egy kedves meghívást valahová, ahol találkozhatsz valakivel, aki fontos szerepet tölthet be az életedben hamarosan. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében bizonytalanságot és feszültséget okozhat benned az, hogy valamilyen területen megváltozott körülményekkel találod szemben magadat. Ez a feszültség azonban igen hamar oldódhat, ha egy kicsit nyitottabban közelítesz a helyzethez. Próbálj alkalmazkodni és úszni az árral. Légy rugalmas és illeszd hozzá a dolgokat a saját életedhez.

A hét második felében elsősorban hosszabb távon kell gondolkodnod és ez nem csak a pénzügyi döntéseidre, hanem egy magánéleti kérdésre is igaz lehet. Ha szükség van rá, hozz némi áldozatot annak érdekében, hogy később kevesebb problémával kelljen szembesülnöd, akár azon az áron is, hogy most vissza kell lépned egy kényes helyzetben valakivel szemben. >>> Ez a három csillagjegy gazdagodhat 2020-ban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.