Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején, ha nyitottan közeledsz a dolgokhoz és bevállalsz egy kockázatot is, akkor egy kis szerencsével új lehetőségek tárulnak fel előtted. Ez az időszak megfelelő a kikapcsolódáshoz, utazáshoz, kiránduláshoz is, de ahhoz is, hogy megszabadulj egy kötöttségtől, amely már régóta visszatart.

A hét második felében egy családtagodról, vagy közeli ismerősödről kell gondoskodnod, de közben ügyelned kell arra is, nehogy egy gyenge pillanatodban olyan elköteleződésbe gabalyodj, amelyet nem gondoltál át teljesen. Óvatosan a vállalásokkal! >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első időszakában új emberekkel találkozhatsz, ismerkedhetsz meg, de arra is nagy az esély, hogy egy olyan találkozást élj meg, amire már egyáltalán nem számítottál. Valaki ugyanis előkerülhet a múltadból és ez a találkozás egyáltalán nem olyan lesz, amit elképzeltél. Ezekben a napokban egy elveszett tárgy okozhat extra izgalmat az életedben.

A hét második felében nem kerülhetsz el egy kisebb-nagyobb feszültséget, amely egy fontos kapcsolatodba okoz fejtörést számodra. Ha úgy érzed, hogy valaki nem azt nyújtja számodra, amit elvársz és ezen nem tudsz érdemben változtatni, fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy mi értelme is van ennek az egésznek. Hamarosan megérik benned a döntés, légy még egy kicsit türelmes! >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.