Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében csodás előrelátó képességgel találsz rá a helyes megoldásokra, ha egy probléma akad utadba. Ez az időszak nagyon jól alkalmas hosszú távú célok megfogalmazására, tervezésre és egy új jövőkép megalkotására is. Légy optimista és meríts erőt a környezetedből!

A hét második felében sok múlik azon, hogy megfelelő időben légy a megfelelő helyen és azon is, hogy a mondandódat jól időzítsd. Ha meghallja, akinek kell, akkor eléred a célodat, ha nem, akkor később kell újra próbálkoznod. Ezekben a napokban egy helyzetben alkudoznod kell majd, légy határozott, jobban sikerül, mint gondolnád! >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy mindeddig megoldhatatlan magánéleti feszültség oldódhat fel, de ehhez szükséges lesz egy kis jégtörésre is részedről. Használd fel a váratlan erejét és alakíts ki olyan szituációt, amelyből nehéz kihátrálni. Ha egy rossz szokásodat szeretnéd elhagyni, vagy újat akarsz kialakítani, akkor ezeknél a napoknál jobban nem is találhatnál erre.

A hét második fele egyben egy sikeres magánéleti időszakod kezdetét is jelentheti. Ezekben a napokban szorosabbá válik a kapcsolatod valakivel, de köthetsz új ismeretségeket is, melyek körül egy valószínűleg különleges viszonnyá válik majd a közeljövőben. Egy erős egyéniség most jelentős befolyást gyakorolhat az életed több területére is. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.