Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében számíthatsz arra, hogy egy új érzelmi kötelék alakul közöttetek valakivel, akit talán most ismersz meg, de arra is van esély, hogy ez egy régi ismerős. Ezekben a napokban mindenhez vonzódsz, ami szép és ez arra sarkall, hogy megszerezz valamit magadnak, amely már régóta vonzza a tekintetedet.

A hét második felében egy érzékeny kapcsolati problémára kell megoldást találnod és az is elképzelhető, hogy ebben egy harmadik személy segítségét kell kérned. Hallgass meg mindent, ami ez ügyben elhangzik, de ne feledd, hogy a döntés végül a te felelősséged lesz. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele lelkesedést és optimizmust hoz és ez jó alapot szolgáltat arra, hogy tervezéssel és felkészüléssel töltsd el az időt. Új és érdekes dolgok várnak rád hamarosan, amelyek jelenthetnek egy új munkahelyet, új kapcsolatot, de akár egy nagyobb utazást is. Ezekben a napokban szükséged lehet némi tapintatra is egy kényes probléma kezeléséhez.

A hét második felében nehézségekkel és nézeteltérésekkel kell szembenézned és lehet az is, hogy valamely területen visszavonulni kényszerülsz. Emiatt azonban felesleges aggódnod, egy csatában a visszavonulás, még korántsem jelenti a háború elvesztését is. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.