Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében szükséged lehet a kreatív énedre, amikor egy az életedben hamarosan bekövetkező változással kapcsolatban lesz némi feladatod. Készülj fel arra, hogy e körülmények miatt több dologhoz is hamarosan igazodnod kell, vagy több dolgot is újra kell igazítanod. Figyelj a hatékonyságra és arra, nehogy elvessz az apró részletekben!

A hét második felében erőre és bátorságra van szükséged és egy komoly elhatározásra és akkor egy olyan vágyad is teljesülhet, amely teljesüléséről talán már kezdtél is lemondani. Soha ne feledd, hogy semmi sincs későn, bármikor, bármibe bele lehet és kell is vágni, ha fontosnak érezzük! >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele optimistán telik majd, tele tervekkel, elképzelésekkel, vállalásokkal. Ezek a napok jó alkalmat adnak egy utazás, akár egy távoli utazás, megtervezésére, melyhez egy fontos útitársat, vagy partnert is megnyerhetsz magad mellé. Ezekben a napokban veled lehet a szerencse is, kísértsd meg, de közben azért legyél óvatos is!

A hét második fele békét és harmóniát hoz az életedbe és egy remek lehetőséget arra, hogy egy kis időre elfeledkezz minden gondról és bánatról. Légy óvatos most, amikor vállalásokat teszel, mert utóbb talán kellemetlen lesz, ha valaki számon kéri mindezt rajtad. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.