Heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – Új idők kezdete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.28. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első időszakát az álmodozás és a jövőbe vetített romantika uralja, de közben kénytelen leszel valakin segíteni és a lelkét is ápolni. Ezekben a napokban merülj el az élvezetekben, olvass egy jó könyvet, menj moziba és készülj fel egy változásra, amely hamarosan egy új korszakot nyit az életedben.

A hét második felében a szeretet és a nyugalom jellemez, miközben érezheted, hogy a személyes varázsod, kisugárzásod egyre erősebb. Mindez előnyt jelent neked, ha találkozód, megbeszélésed van valakivel, de akkor is, ha esetleg egy vásárlás során szeretnél jobb kondíciókat kialkudni. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy szokatlan hír, vagy esemény teszi izgalmassá a mindennapokat és ahhoz, hogy megfelelően reagálj erre, szükséged lehet némi kreativitásra is. Légy nyitott az alternatív megoldásokra és az újdonságra, de ne akarj olyasmit is bevállalni, amely nagyon távol repít a komfortzónádtól.

A hét második felében minden összeáll körülötted és a körülötted lévő emberekkel is remek összhang alakulhat is. Ez az időszak kifejezetten alkalmas családi ügyek újratárgyalására és arra is, hogy egy esetleges kényes témát is megpróbálj felhozni. Ez ügyben most végre akár áttörést is elérhetsz. >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.