Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

A Rákra intenzív élmények várnak, a Skorpió ügyeljen, nehogy hibát kövessen el. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első időszakában mentálisan erősebb leszel az átlagosnál, így arra van jó esélyed, hogy az életedet a szokásosnál jobban befolyásold. Ha el szeretnél érni valami, most van itt az ideje, hogy tegyél is ennek érdekében, legyen az egy előléptetés, fizetésemelés kérése, vagy akár egy rossz szokás elhagyása. Ha régóta készülsz arra, hogy valakinek egyértelművé tedd az álláspontodat, véleményedet, most állj oda!

A hét második felében elismerést, eredményt hozhat egy korábbi erőfeszítésed, mégpedig úgy, hogy ennek az életed egyéb területei is élvezhetik a hasznát. Most jöhet el az életedben az a kiegyensúlyozott időszak, melyre mindig is vágytál és most testben és lélekben is megtapasztalhatod, milyen az igazi harmónia. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első időszakát a váratlan izgalma fűszerezheti meg számodra, amely egy új ismeretség, egy kialakuló sejtelmes kapcsolat, vagy valamely más élvezettel teli esemény formájában toppan be az életedbe. Számíts némi hévre az életed egyéb területein is, mert jó esély van arra is, hogy egy lehetőség, vagy egy kis extra pénzügyi bónusz lesz az, amely izgalmat okoz, ezekben a napokban.

A hét második felében tisztán és gyorsan tudsz majd gondolkodni és reagálni a körülötted zajló eseményekre, így ez az időszak alkalmas lehet tanulásra, vizsgákra, vagy bármely új ismeret, készség elsajátítására is. Az agyad most érzékenyebb lehet az összefüggésekre is, ami arra vezethet, hogy most megláthatod a szomorú lényeget egy magánkapcsolatodban is. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.