Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a szerelmi életedben és a pénzügyeidben egyszerre történhet pozitív változás, így jó, ha előre felkészülsz minderre. Ezekben a napokban különös gonddal ügyelj a külső megjelenésedre és „tartsd szárazon a puskaport”. Lesz egy pillanat, amikor be kell vetned mindet és akkor jó, ha a teljes fegyverarzenál a rendelkezésedre áll. Vigyázz azokkal, akik hamis bókokkal, gonosz megjegyzésekkel igyekeznek most elbizonytalanítani.

A hét második felében olyan helyről kaphatsz útmutatást az életeddel kapcsolatban, ahonnan úgy érzed majd, minden szónak hatalmas súlya van. Vedd komolyan az üzenetet, hangozzon el az bármilyen formában és mielőbb kezdj is bele a tanácsok gyakorlati megvalósításába. Különösen akkor tedd ezt, ha a tanács az egészségeddel, vagy a boldogságoddal kapcsolatos. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében hatással lehetsz a környezetedre és ez önbizalmat ad számodra ahhoz is, hogy egy régebbi sérelmet megtorolj, vagy egy vitás kérdést a magad javára dönts el. Természetesen szükség van arra, hogy bizonyos helyzetekben érvényesítsd az akaratodat és meghúzd magad körül a vonalakat, de közben ügyelj arra, hogy a lehető legkisebb kárt okozd ezzel a másik lelkében.

A hét második felében valószínűleg extra felelősséget kell vállalnod egy helyzet megoldása érdekében, amely elismerést hozhat számodra, de mintakén szolgálhat másoknak is. Ezekben a napokban új barátok és egy lehetséges új szerelem is megtalálhat, de hogy ez utóbbival mit kezdesz, az sokban függ a meglévő viszonyrendszeredtől is. Lehet, hogy komoly dilemma előtt állsz majd. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.