Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében kitartásra és türelemre lehet szükséged, mert a dolgaid egy része nem biztos, hogy olyan ütemben halad majd, ahogyan azt te szeretnéd. A magánéletedben is előfordulhatnak kisebb súrlódások, melynek eredménye az álláspontok bemerevedése lehet. Mindezen feszültségek feloldásához idő kell, légy megértő és ne akard siettetni most a dolgokat.

A hét második fele már a haladásról szól, elhárulhatnak az akadályok egy fontos projekted megvalósulása elől és végre eredménye lesz a szorgalmadnak és a kitartásodnak. A magánéletedben egy probléma szinte magától megoldódik majd, amikor egyértelművé válik, hogy a feszültség tárgya valójában senkinek sem fontos annyira, hogy emiatt veszélybe kerüljön a nyugalma. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében mély és intenzív élmények várnak rád, melyeknek nagy hatása lehet az életed szinte összes területére. Önértékelésed most végre a megfelelően működik és ez jó alapot ad arra, hogy lépéseket tegyél a ranglétrán felfelé. Ugyanez igaz lesz a magánéletedre is, különösen akkor, ha határozottan elmondod, mik a vágyaid, elvárásaid. Teljesülhet minden, amit csak akarsz, csak ki kell mondanod!

A hét második felében egyensúlyoznod kell az életed két fontos területe között, mert arra biztosan nem lesz lehetőség, hogy mindent megkapj egyszerre. De talán nem is kell. Egy helyes és optimális sorrend felállításával ugyanis, ha egyszerre nem is, egymás után már mindenképpen tiéd lehet, amit akarsz. A hét végén ne mondj nemet egy meghívásra, izgalmas dolgok várnak ott rád. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.