Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében meglesz benned az erő ahhoz, hogy a legnehezebb feladatokkal is sikerrel megbirkózz, de közben önfegyelemre és türelemre is szükséged lesz másokkal, különösen egy valakivel szemben. Ezekben a napokban ugyanis a megszokottnál kevésbé fogod tolerálni, ha akadályoznak, különösen akkor, ha mindezt önös érdekből és rossz szándékkal teszi valaki.

A hét második felében nehezen tudod majd elrejteni az érzéseidet valakivel szemben, de erre talán ebben a helyzetben nem is lesz igazán szükség. Terítsd ki a kártyáidat és mondd el, mit gondolsz, érzel. Talán nem pontosan az lesz ennek a hatása, amire számítasz, de hidd el, hogy az eredményt utólag több mint kielégítőnek fogod találni! Feltárul előtted ugyanis egy titok, vagy egy izgalmas, új információ. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében felerősödik benned a siker iránti vágy és célratörőbben, határozottabban végzed el a feladataidat, vagy teszel meg lépéseket a magánéletedben, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Az erő, amely most belőled sugárzik másokat is arra késztet, hogy veled száguldjanak, bár arra is van esély, hogy egyeseket elijesztesz a nagy vehemenciáddal. Talán nem is baj, ha kihullik mellőled az, aki nem oda való.

A hét második felében elképzelhető, hogy feszültség, nézeteltérés nehezíti meg a párbeszédet valakivel, aki amúgy fontos része az életednek. Légy kritikus ebben a helyzetben, de ne feledd el mindezt önmagadon is alkalmazni. Egy okos kompromisszummal egy új egyensúlyi helyzet alakulhat ki, amely egyúttal tisztább viszonyokat tartalmaz mindkettőtök számára. >>> Itt a február havi horoszkópod!

.