Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a társadalmi, vagy magánéletedben szórakoztató események követhetik egymást és ha ehhez te kellő távolságtartással viszonyulsz, úgy érezheted magadat, mintha egy szappanoperába, vagy valóságshowba csöppentél volna. Ne vedd magadra, amit nem muszáj, inkább dőlj szépen hátra és élvezd a műsort, amely a szemed előtt zajlik. Lehet, hogy a TV csatornákat hamarosan le is mondhatod?

A hét második felében viszont egy esemény, vagy hír hatására kissé magadba szállhatsz és elgondolkodhatsz az élet múlandóságáról. Ezekben a napokban érdemes elgondolkodnod szeretetről, családról és az egészségről is és tenni annak érdekében, hogy ne érezd úgy egy nap, hogy elvesztegetted a legfontosabb pillanatokat. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele a hatalmad és a tekintélyed növekedéséről szólhat, amit egy eredményed, vagy egy sikeres projekted nyilvánosságra kerülése indukálhat, vagy akár az, hogy kiderül, te láttál jól egy eseményt előre. Ha használni akarod ezt a társadalmi tőkét, amely most a rendelkezésedre áll, használd okosan és bánj vele mértékletesen. Ne feledd, egyszer hopp, máskor kopp!

A hét második felében nagyon kell ügyelned arra, nehogy hibát köves el, így erősen koncentrálnod kell a fontos dolgokra. Ha ennek érdekében néhány elhagyható feladatot átütemezel, az még nem a világvége, később bőven lesz időd pótolni ezeket. Ezekben a napokban alkalmad lesz jó tanáccsal ellátni valakit, aki talán nálad fiatalabb. Légy a hasznára az illetőnek, hamarosan kamatostul kapod vissza a jóindulatot. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.