Heti horoszkóp 2020. február 10. – február 16. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.08. 17:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében eltökéltséged és állóképességed segítségével szinte bármely tervedet sikerre viheted. Keresd meg a leghatékonyabb megoldásokat, de közben figyelj arra is, hogy ezek némelyike talán nem túl etikus a környezeteddel szemben. Néha a rögösebb utat kell választanunk, ha jót akarunk a szeretteinknek is. Most ez lesz az a döntés, melyet meg kell hoznod.

A hét második felében izgalmas változások várhatnak rád, de ezek az izgalmas kellemes vibrálást okozhatnak a belsődben. Talán egy váratlan szerencse, vagy egy titok napvilágra kerülése okoz örömet és kellemes megkönnyebbülést benned, de az is lehet, hogy önmagadban fedezel fel valamit, amely eddig rejtve maradt és amely új erőforrásként hasznosulhat a jövőben számodra. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele extra erőfeszítéseket és erős koncentrációt igényel tőled. Most az eredmények nem jönnek annyira gyorsan, mint reméled, de a kitartásod végül most is sikert hoz majd neked. Légy türelmes és békés. ne engedd, hogy a feszültség feleslegesen rombolja a lelkedet. Ha pedig netán várnod kell valamire, foglald el addig magadat valami mással.

A hét második fele problémákat és nézeteltéréseket hozhat az életedbe. Némely vita talán érzékenyen érint majd téged, de vannak helyzetek, melyeket meg kell oldani és vannak nehéz beszélgetések, melyeket le kell folytatni. Ezekben a napokban valaki erősen igyekszik visszatartani téged. Ez semmiképpen ne engedd neki még akkor sem, ha ő úgy érzi, a te érdekedben cselekszik. >>> Itt a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.