Heti horoszkóp 2020. március 2. – március 8. – Megjósolhatatlan események

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.29. 17:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az érzelmek hullámzása jellemzi az életedet és ezt különösen a közelmúlt egy fontos eseménye viszonylatában lehet a legjobban értékelni. Talán egy trauma után vagy, veszteség ért, vagy csalódtál valakiben és ez arra ösztönöz, hogy érdemes óvatosan közelítened minden új kapcsolat felé. Bízhatsz azonban most az ösztöneidben, ennek segítségével ki fogod szúrni a „hibás terméket” még időben.

A hét második felében egy olyan érzés keríthet hatalmába, melyet már jó ideje nem sikerült megtapasztalnod és ez friss erőt, fiatal lendületet ad számodra. Most itt az ideje az újnak és a frissnek az életedben, igyekezz előre tekinteni és minél tágabb teret adni az újdonságoknak is. Vágj bele valami újba, vegyél fel friss szokásokat, tervezz, érezd az életet! >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében erőteljesebben fogod kimutatni az érzelmeidet és a reakcióid elég pontosan megmutatják majd, mit érzel, mi munkál benned. Ha valaki kedves a szívednek, azzal a kapcsolatod most tovább mélyülhet, ha pedig neheztelsz valakire, most eljöhet a végső pont a kettőtök kapcsolatában. A hét közepén viszont egy titokról lebben fel a fátyol és ez mindent megváltoztat majd.

A hét második felében megnövekedhet benned az aggodalom egy hozzátartozóddal, vagy jó ismerősöddel kapcsolatban és bár valószínűleg tehetetlen leszel az események sodrásában, igyekszel valamilyen módon a segítségére lenni. Próbáld azonban elfogadni, hogy vannak dolgok, melyek felettünk állnak és ezek útjába nem állhatunk. El kell fogadnunk bizonyos tényeket. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.