Heti horoszkóp 2020. március 2. – március 8. – Megjósolhatatlan események

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.29. 17:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében fokozottan kell támaszkodnod a családodra, közeli ismerőseidre, mivel olyan pozícióba kerülhetsz, amelyből egyedül nem biztos, hogy könnyedén ki tudsz majd kecmeregni. Jó érzéssel fog eltölteni viszont az a tény, hogy mennyien jelentkeznek és próbálnak segíteni neked ebben a helyzetben. Igaz lesz olyan is, aki csalódást okoz majd, de nézd a jó oldalát ennek is: most már tudod, vele hányadán álltok.

A hét második felében fokozottan kell támaszkodnod a racionális énedre, amikor üzleti, pénzügyi, vagy hivatali ügyekben kell eljárnod, vagy jogosítványt adnod valakinek arra, hogy helyetted intézkedjen. Légy óvatos most, mert egy rossz döntéssel hosszabb távon is kellemetlen helyzetbe navigálhatod magadat. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele a világos beszéd jegyében telhet és ez vonatkozhat a magánéleted egyes kérdéseire is, amikor valakinek őszintén elmondod, mit érzel iránta, de arra is, hogy egy pénzügyekkel kapcsolatos vita, vagy alku végén kimondod a végső álláspontodat. Légy egyértelmű és zárd rövidre most a dolgokat, később ugyanis könnyebben romolhat a pozíciód.

A hét második fele izgalmasan alakulhat, de ez az izgalom inkább tartalmaz majd pozitív, mint negatív elemeket, végkifejletet. Egy véletlen miatt most szokatlan pozícióba keveredhetsz, de ez egyben alkalmat ad arra is, hogy megszabadulj egy rossz beidegződéstől, vagy felvegyél egy új szokást, elhagyva a régit. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.