Heti horoszkóp 2020. március 2. – március 8. – Megjósolhatatlan események

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.29. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején az egymásnak ellentmondó információk kissé összekuszálhatják benned a dolgokat és talán növelhetik benned a bizonytalanság érzését. Ne feledd ugyanakkor, hogy a környezetedben többeknek te jelented a stabilitást, így igyekezz erősnek és racionálisnak maradni. Néha csak egy kis bátorítás, jó példa kell ahhoz, hogy másoknak támaszt adjunk egy nehéz időszakban.

A hét második felében ügyelned kell a részletekre és ez nem csak magánéleti kérdésekben lehet igaz, hanem hivatalos ügyekben is. Koncentrálj és igyekezz mindent időben elvégezni, de fontos döntéseket csak akkor hozz meg, ha nincsen benned semmi kétség. Ne hagyd magadat sürgetni sem! >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele a számolgatással telhet, könnyen lehet ugyanis, hogy pénzügyileg át kell tervezned magad körül néhány dolgot. Lehet az is, hogy most valaki részéről nyomás alá helyeződsz és neked figyelemmel kell lenned az ő igényeire is. Próbálj úgy lavírozni, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon.

A hét második felében szükséged lehet arra a találékonyságodra, amely mindig kihúzott a nehéz helyzetekből. Most olyan szituáció adódhat, amely bár nem a szokványos módon oldódik meg, mégis végül úgy alakulhat, hogy később ez lesz a bevált módszered. Néha a váratlan szüli meg a legjobb ötleteket. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.