Heti horoszkóp 2020. március 2. – március 8. – Megjósolhatatlan események

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.29. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében megnövekedhet a népszerűséged egy váratlan eseményre adott gyors és okos reakciód miatt és elképzelhető, hogy a szokottnál többen hallgatnak majd a véleményedre, lesznek kíváncsiak a szavaidra. Légy felelős egy ilyen helyzetben, mert egy esetleges tévedésed most talán másokat is kellemetlen helyzetbe hozhat. Most ráadásul egy új kapcsolat is borzolhatja körülötted a kedélyeket.

A hét második felében megnövekedhet benned a kockázatvállalási hajlandóság és olyan dologra is rávehető leszel, amely eddig szóba sem jöhetett nálad. Nyugodtan lehetsz most akár vakmerőbb is, de a józan ész kereteit soha se hagyd el. Ezekben a napokban egy múltból felbukkanó árny kísérthet meg, de nem szabad hagynod, hogy visszatérjen az életedbe. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a környezetedben szinte mindenkivel remekül megtalálod majd a megfelelő hangot és a fontos kapcsolataidban további javulást érhetsz el. Egy vitákkal terhelt viszonyban most áttörés jöhet, de egy másik viszonyt ez negatívan befolyásolhat. A hét közepén egy titokra derül fény, ami mindenkit meg fog lepni a környezetedben, de választ ad egy fontos kérdésre és eloszlik a homály.

A hét második felében érzékenyen és empatikusan kell közelítened egy fontos kérdéshez és óvatosan nyilatkoznod, vagy véleményezned mindezt, mivel a környezeted egy része ésszerűtlenül reagálhat a körülöttünk folyó dolgokra. Ne feledd, hogy néha egy problémát kezelni egyszerűbb, mint az emberek reakcióit megjósolni. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

.