Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a részleteket összerakva, kialakulhat benned egy kép, egy elképzelés, amely sok mindent megmagyaráz abból, ami most körülötted történik. Ha úgy látod, hogy már jól eligazodsz a körülötted fortyogó világban és van egy konkrét terved, ne habozz, vágj bele. Most van itt az ideje a pioníroknak!

A hét második felében egy sor bonyodalommal és talán meghibásodással kell szembenézned, ami azt eredményezheti, hogy egy, amúgy szívvel-lélekkel végzett tevékenységtől is elmegy a kedved. Ne add fel, hiszen az élet nem csupa móka és kacagás. Éppen az teszi széppé és tartalmassá, ha felül tudunk kerekedni egy nehéz problémasorozaton is. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy nehezen kontrolálható érzelmi reakció teszi emlékezetessé a napjaidat. Valami, vagy valaki ugyanis olyan téged mélyen érintő dolgot tesz, vagy mond, hogy még a te amúgy jól kordában tartott viselkedésedben is lyukat üthet. Márpedig ilyenkor te olyan vagy, mint egy váratlanul kitörő vulkán. Ott kő kövön nem marad.

A hét második felében egy választás vár rád. Hagyod-e a dolgokat úgy, ahogyan vannak, vagy megpiszkálod egy kicsit a felszínt? Ha a kíváncsiság, vagy a tenni akarás, győzedelmeskedik benned, légy óvatos. Nem biztos, hogy azt találod ott, amire számítasz. Valami sokkal sötétebb és komolyabb is a felszínre kerülhet. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.