Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében rendkívül intuitív leszel, ami lehetőséget ad arra, hogy a körülötted lévőknek még a gondolatait is kitaláld. Használd fel ezt a képességedet, ha valakinek a kedvében akarsz járni, vagy ha jobb teljesítményt szeretnél elérni, ezzel szerezve előnyöket a munkahelyeden. Most tudni fogod, milyen szituációban mit tegyél és mit mondj. Ideális helyzet, nem gondolod?

A hét második felében valamit meg kell tenned, vagy éppen nem szabad megtenned a családod és a szeretteid érdekében. Lehet, hogy ez a dolog benned feszültséget kelt, vagy éppen nincs a kedvedre, de vannak helyzetek, amikor a szeretteink érdekében áldozatot kell hoznunk. Hidd el, mindez egyáltalán nem lesz hiábavaló! >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében fontos lehet számodra egy sikeres megjelenés, vagy a jó körítés, így fokozottan ügyelj a környezeted rendjére és tisztaságára és nem különben a megjelenésedre. Ha ennek érdekében most egy kicsit többet is kell költened a szokásosnál, tedd meg, hidd el, nem lesz egyetlen fillér sem kidobott pénz!

A hét második felében egy ösztönző beszélgetés során felsejlik benned egy új terv, vagy egy elképzelés, melynek valószínűleg köze lehet az új technológiákhoz is. Lehet azonban, hogy jelenleg még nem állsz készen a végrehajtásra. Képezd magadat, tervezz és ha kell, kockáztass is egy ésszerű mértékig. Izgalmas idők várnak rád! >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.