Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében csábításnak lehetsz kitéve, amely érintheti a pénztárcádat, de akár a magánéletedet is. A kérdés természetesen az, hogy akarsz-e egyáltalán dacolni ezzel az érzéssel, vagy egy jó alkalomnak tekinted ahhoz, hogy bizonyos dolgokon változtass magad körül, vagy magadon. Akárhogy is döntesz, a végeredmény valakinek lehet, hogy fájni fog.

A hét második fele eredményeket hozhat számodra. Utat találhatsz ugyanis, hogy egy vágyadat, tervedet megvalósítsd és alkalmat arra, hogy mindezt megvitasd, elfogadtasd azokkal, akik közel állnak hozzád. Nem biztos azonban, hogy mindenki egyből melléd fog állni, így talán döntened kell, figyelmen kívül hagyod-e egy fontos ember véleményét ez ügyben, vagy megpróbálod meggyőzni. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy szellemi útmutatót kaphatsz, amelyben megkaphatod a választ néhány olyan kérdésre, amely régóta foglalkoztat. Megnyugtató és talán még gyógyító erővel bírhat mindez és egy lehetőséget arra, hogy az életed legalább egy kis időre megteljen némi friss spirituális töltettel. Mindenkinek eljön az életében az időszak, amikor szüksége van egy kis lelki kapaszkodóra.

A hét második felében megvilágosodik benned egy érzés és talán lehetőséged lesz arra, hogy önmagadban is letisztázd, milyen viszonyban szeretnél lenni valakivel a jövőben. Talán a kapcsolatotok egy a jelenleginél mélyebb irányt vesz, de az is lehet, hogy éppen eltávolodtok egymástól. Mindennek a kulcsa pedig az, lehet, hogy egy mai esemény, vagy hír milyen reakciót vált ki belőletek. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.