Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy stresszhelyzetben találhatd magadat és előfordulhat az is, hogy úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül úrrá lenni egy nehézségen. Ne engedj a pániknak, főleg, mivel a helyzet valószínűleg korántsem annyira komoly, mint amilyennek elsőre tűnik. Várj türelmesen, amíg leülepszik egy kicsit a por és akkor látni fogod, mit kell tenned.

A hét második fele változást és némi izgalmat is hozhat az életedbe, de ez inkább tartalmaz most pozitív elemeket, mint negatívakat. Örömteli várakozás töltheti most meg a szívedet és hosszú idő után most először érezheted majd, hogy a dolgok pozitív irányba tartanak körülötted. Használd ki a helyzetet arra, hogy megtörj egy rossz szokást, vagy bevezess egy újat. Most könnyebben fog menni, mint bármikor máskor. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy ügyben bátor és kezdeményező szerepben léphetsz fel és ez sikert, elismerést hozhat számodra, ami kedvező hatással lehet az emberi kapcsolataidra is. Ha szeretnél valahol egy jobb pozíciót elérni, vagy valakivel szeretnéd a kapcsolatodat új alapokra helyezni, akkor ezeknél a napoknál jobbat keresve sem találhatnál erre.

A hét második felében viszont ügyelned kellene arra, hogy a túlzott önbizalom hibás döntéseket eredményezhet, így bármennyire is hiszel egy ügyben, hallgass a tanácsára annak, aki csakis jót akar neked. Különösen akkor légy óvatos, ha elhagyni készülsz a komfortzónádat egy remeknek tűnő elképzelés miatt. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

.