Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében kreatív gondolkodás és remek képzelőerő jellemez majd, ami lehetőséget ad arra, hogy bizonyos feladatokat, problémákat teljesen egyedi módon oldj meg, kiváltva ezzel a környezeted elismerését, csodálatát. Ezekben a napokban ráadásul egy felfedezést is tehetsz, amely esetében dilemmát okozhat majd benned, hogy mindezt megosztod-e a környezeteddel, vagy végül egyedül használod fel.

A hét második felében nagyfokú tudatosság jellemez majd, így esélyed lehet arra, hogy olyan dolgokban is előrehaladást érj el, melyek eddig minden esetben nehézségeket okoztak. Ha leszoknál egy káros szenvedélyről, vagy éppen egy új rendszert vezetnél be az életedben, most kiváló alkalmat találhatsz ezekre. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy lelki, vagy kapcsolati kérdésben fordulhat hozzád valaki a tanácsodat, támogatásodat kérve. Elmondhatod neki a véleményedet, vagy segíthetsz neki, de ügyelj közben arra, nehogy végül az események úgy alakuljanak, hogy te legyél a bűnbak, ha valami végül nem úgy sikerül, mint ahogyan elképzeled.

A hét második felében igyekezz kellő kontrollal közeledni egy feszült helyzethez és ügyelni arra, legyen benned bármekkora késztetés, hogy beleavatkozz, vagy beleszólj mások életébe, ne engedj ennek a vágyadnak. Vannak szituációk, melyekből jobb kimaradni, ezt tartsd most szem előtt. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.