Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

A Szűz most szinte varázserővel bír, a Halak körül felpörögnek az események. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében jó hírek érkezhetnek, aminek következtében elkezdhetsz végre egy kicsit tervezgetni is a közeljövődet illetően, mivel a bizonytalanság is csökkenhet körülötted. Ezekben a napokban, legyen bármennyire is kedvező a hangulatod, légy tapintatos a környezeteddel, mivel nem biztos, hogy mindenki ugyanazt a pozitív kicsengést látja meg a hírekben, mint te.

A hét második felében nyíltságra és őszinteségre lehet szükséged, ha egy félreérthető helyzetet tisztázni szeretnél, vagy pedig meg szeretnél nyugtatni valakit azzal kapcsolatban, hogy érzel, vagy pedig mi az álláspontod. Ezekben a napokban valakinek nagy szüksége lesz a nagylelkűségedre, de mindezért nem várhatsz hálát, vagy köszönetet. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a harag és a frusztráció szintje talán annyira megemelkedik benned, hogy nehezen tudod majd türtőztetni magadat, ha feszült szituációba kerülsz. Igyekezz kiengedni a gőzt anélkül, hogy ezzel a környezetedben valakinek sebeket okoznál. Gondold meg, milyen szituációban, kinek mit mondasz. Persze, ha valaki szándékosan provokál, akkor esetleg megtudja, milyen az, amikor egy Bika igazán dühös lesz.

A hét második fele harmonikusabban és nyugodtabban telhet, benne egy lehetőséggel, amelyet kihasználva valami olyanban vehetsz részt, amire már jó ideje nem volt alkalmad. Ezekben a napokban egy friss ismeretség, vagy egy régi kapcsolat megváltozása okozhat benned változó érzéseket. Valami új van készülőben körülötted, de talán még most nem fogod tudni eldönteni, hogyan viszonyulj hozzá. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.