Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a szabadság és a függetlenség után vágy igen erőssé válhat benned és úgy érzed, ezekért cserébe bármit képes lennél beáldozni. Tudatosítsd magadban, hogy mindez nem érhető el egyik napról a másikra. De ha valóban ezt akarod, kezdj el dolgozni rajta és akkor apránként, kis lépésekben el tudod érni, amit akarsz anélkül, hogy hirtelen kelljen kizuhannod a komfortzónádból.

A hét második felében kiderül, talán még számodra is, hogy miként érzel valaki iránt. Néha ugyanis mi saját magunk számára is nehezen határozzuk meg a viszonyunkat a másikkal kapcsolatban. Most azonban, hogy világossá vált minden, lépj. Ha szeretnéd szorosabbra fűzni a dolgokat, lépj és akkor is ezt tedd, ha inkább távolodnál! >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében magas szinten működhet benned az intuíció, ami miatt ösztönösen rá fogsz érezni arra, miként lehet hatni valakire. Ha most meg szeretnéd győzni a környezetedet valamiről, vagy el szeretnél valakinél érni valamit, itt az alkalom! Szavaid szinte varázserejűek lesznek. Teszteld le!

A hét második fele a szellemi munkáról szólhat, mivel az agyad egészen extrém igénybevételnél is remekül tud majd teljesíteni. Ha tanulnod kell, vagy egy fontos tervet készíteni, most vágj bele és ugyanez igaz arra is, ha egy fontos ügyben döntést kell hoznod, legyen az pénzügyi természetű, vagy éppen egy magánéleti útválasztás. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.