Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében erős lehet benned a vágy, hogy előrelépést, haladást érj el az életed egyik fontos területén, amely legvalószínűbben a munkával, karrierrel és a pénzügyekkel kapcsolatos döntéseidet jelentheti. Most előtted megnyílhat egy kapu, melyen belépve akár teljesen átalakulhat az életed. Rajtad múlik majd, mit hozol ki végül ebből.

A hét második felében viszont már a magánéletedre is összpontosítanod kell. Ezekben a napokban körülötted valaki a szokásosnál is nagyobb érzékenységgel reagálhat a megnyilvánulásaidra és neked lesz a feladatod, hogy nyugalmat, biztonságot biztosíts számára. Valakivel kapcsolatban pedig, akivel távolabb sodort benneteket egymástól az élet, jégtörésre lehet szükség és ezt most neked kellene megtenned. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében jó hírek érkezhetnek és kedvező fejlemények alakulhatnak, ami elindíthatja benned az ötletek, gondolatok folyamát. Jó időszak ez tervezésre, amely talán egy közeljövőben elérhetővé váló utazás gondolatát is jelentheti. Bár te magad most lendületben lehetsz, közben ügyelned kell azokra is a közeledben, akik számára a gondolataid stresszt és félelmeket hoznak. Ügyelj a megfelelő kommunikációra, van olyan, akik számára meredek a hegyoldal, amin most gondolatban ugrálsz!

A hét második felében egy kapcsolatodba izgalmat, feszültséget hozhat egy esemény, vagy netán egy harmadik személy megjelenése. A feszültség, mely most talán megjelenik az életedben viszont alkalmas lehet arra, hogy tisztázd a viszonyokat és új egyensúlyi helyzetet alakíts ki. Lehet, hogy valakivel most megváltozik a viszonyod örökre. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.