Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

Mérleg – heti horoszkóp

Ma lehetőséged lesz arra, hogy előbbre juss, elérj valamit, vagy több jövedelemre tegyél szert, de ennek érdekében be kell majd áldoznod valamit, vagy egy jó kapcsolatot valakivel. Jól gondold meg, hogy mi mennyit ér az életedben. Előfordulhat ugyanis, hogy az ár, amit fizetsz a siker érdekében túl nagynak bizonyul és a lényeg veszik el végül: Hogy élvezhesd annak eredményét.

A hét második felében valakivel, akivel szoros érzelmi köteléked alakult ki az elmúlt időszakban, egy kissé megromolhat a viszonyod, melyet az odafigyelés hiánya és némi félreértés is indukálhat. Igyekezz mielőbb tisztázó beszélgetéssel feltárni az okokat és még az is lehet, hogy kiderül, a dolgok nem véletlenül alakultak így. Valaki egy kicsit besegített. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy jó hír, vagy egy szerencsés fejlemény határozza meg a mindennapjaidat. Ha pedig erre még rá is segítesz egy optimista szemlélettel, akkor igazán jól alakulhat a hangulat körülötted. Ezekben a napokban elkezdhetsz óvatosan tervezni és ebbe bevonhatod a közvetlen környezetedet is. Már látszik egy kis fény az alagút végén, kapaszkodj bele a reménybe!

A hét második felében a hosszabb távon fontos dolgok lehetnek azok, melyek lekötik az energiádat. Ezek között szerepelhetnek pénzügyi döntések, ingatlannal kapcsolatos elintézni valók, de akár egy munkahelyi változás menedzselése is. Igyekezz most az elméd racionális részét aktivizálni! >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.