Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében részt vállalhatsz valakinek az életének pozitív alakításában, de ahhoz, hogy ebben valódi eredményt érj el, rá kell venned az illetőt a változtatásra is. Tegyél meg mindent, meggyőzéssel és ha kell finom kényszerítéssel is, de ha túl nagy ellenállásba ütközöl, lépj hátra egy lépéssel. Fogadd el, hogy ami neked jó, az másnak talán nem való.

A hét második felében kísérletező kedvedben lehetsz, ami megnyilvánulhat a napi tevékenységeidben, beleértve a főzést, vagy a ház körüli munkákat, de vonatkozhat mindez a hálószobára is. Igyekezz most akár az emberi kapcsolataidba is valami váratlant belecsempészni, így mindjárt érdekesebbé válhat az élet. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első időszakában éles szemmel kell vizsgálnod a körülötted zajló eseményeket és meg kell próbálnod összefüggéseiben megértened a világot, amely körülvesz. Igyekezz kiolvasni a jövőt a hírekből és próbálj felkészülni egy változásra, amely hamarosan bekövetkezik. Gondolkodj most pozitívan és optimistán! Minden okod megvan erre!

A hét második felében felpöröghetnek körülötted az események és hirtelen talán olyan dologgal is kell foglalkoznod, amelyről azt hitted, még bőven van időd rá. Kemény napok várhatnak rád, ebből azonban semmit sem fogsz negatívan értékelni, hiszen az út, melyen jársz pontosan oda tart, ahova szeretnéd. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

.