Heti horoszkóp 2020. április 6. – április 12. – Amikor zajlik az élet

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.04. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egyre erősebb lesz benned az igény, hogy valakinek a közelében töltsd el az idődet és ezért cserébe hajlandó lennél egy kisebb-nagyobb kockázatra is. Jól gondold meg azonban, hogy mi az, amit vállalsz és ennek milyen hatása lehet. Lehet, hogy most egy rövidtávú vágyad kielégítésével jelentősen megnehezíted akár az egész további életedet.

A hét második felében csak akkor nem veszed majd észre a körülötted formálódó pozitív változásokat, ha teljesen egyoldalúan szemléled a világot. Ha jól figyelsz, nem lesz nehéz kihámoznod a reményt és a pozitív jövőt abból, amit magad körül tapasztalsz. A hét végén pedig egy kellemes és egyben felszabadító meglepetés várhat rád. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében felfedezhetsz egy titkot, mellyel kapcsolatban már régóta motoszkált benned a gyanú. Keresd a válaszokat, nyomozz és vitasd meg mindezt a közvetlen környezeteddel. Mindeközben pedig nemcsak a külvilágról, hanem önmagadról is megtudhatsz valamit, ami hasznos lehet később és fel tudod majd használni a döntéseidnél.

A hét második felében komoly, felelősségteljes döntéseket kell hoznod és nagy figyelmet igénylő munkát kell elvégezned. Ezekben a napokban koncentrálj erősen, fókuszálj, hogy amivel most foglalkozol, azt csak egyszer kelljen elvégezned és elmondhasd, túl vagy végre rajta. >>> Itt  az áprilisi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.