Havi horoszkóp 2020. július – Csökkentsd a terheid

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.06.28. 17:00

Az Ikreknek változhatnak az elképzelései, a Szűz életre szóló élményeket szerezhet. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában pozitív visszajelzéseket kaphatsz, akár az életed több területéről is és ez arra inspirál majd, hogy még keményebben odatedd magadat a munkában és egy magánéleti projektedben is. Ezekben a napokban egy a múltból felbukkanó ismerős némileg átrendezheti a lelkivilágodat, de mindez szinte csak végigsuhan rajtad, hiszen az eszeddel jól tudod, hogy ami elmúlt, az elmúlt.

A hónap közepén valaki próbára tehet, vagy arra próbál kényszeríteni, hogy bizonyítsd rátermettségedet valamiben. Elképzelhető azonban, hogy mindez nem túlságosan tetszik majd neked és te nem csak a rátermettségedet bizonyítod majd, hanem azt is, mennyivel jobb vagy az illetőnél. Így jár az, aki téged provokálni próbál.

A hónap utolsó szakaszában korlátozva érezheted magadat a szabadságodban, de hogy a helyzetet meg tudd oldani, szükséged lesz egy kis ravaszságra és némi kompromisszumra is. Alkalmazkodj a változó feltételekhez, de ne alkudj meg velük végleg. Eljön hamarosan az idő, amikor eldöntheted, milyen módon alakítod magad körül a környezetet. Akkor helyre kerülhet minden, ami most még nem. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában úgy érezheted, hogy fordulóponthoz értél, nyomás nehezedhet rád és talán túl soknak érzed a terhet, melyet a válladon cipelsz. A türelem és a kemény munka végül mindig elnyeri a jutalmát, de ugyanakkor azon sem ártana elgondolkodnod, hogy mindez arányban-e áll azzal, amit cserébe várhatsz. Igyekezz tudatosabban vállalni feladatokat és tartsd szem előtt erőteljesebben a saját érdekeidet is.

A hónap közepén bonyolódhat a helyzet körülötted, késhetnek bizonyos projektek és az is előfordulhat, hogy átmeneti pénzügyi bizonytalansággal kell szembenézned. Itt az idő racionalizálni magad körül a dolgokat, kedvezményeket kérned, ahol csak lehet és ha van rá mód, újratárgyalni bizonyos megállapodásokat. Ezek a napok ösztönző és izgalmas beszélgetéseket hozhatnak számodra, melyek hatására új célok fogalmazódhatnak meg benned.

A hónap végén egy szituációban gyors gondolkodásra és döntési képességre lehet szükséged, amikor egy helyzet talán egyik pillanatról a másikra megváltozik. Igyekezz magabiztos maradni ebben a helyzetben és lelket önteni a körülötted lévőkbe is, most talán a lélekjelenléteden áll, vagy bukik minden. Ezekben a napokban egy kis intrikának is ki lehetsz téve, te azonban valószínűleg gyorsan átlátsz ezen és könnyedén vissza tudod verni ezeket a próbálkozásokat. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.