Havi horoszkóp 2020. július – Csökkentsd a terheid

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.06.28. 17:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában több pozitív visszajelzés is hatással lehet a közérzetedre és az önbizalmadra. Mindez a magánéletedet érintheti elsősorban, de jó esély van arra is, hogy kapcsolatban lesz a munkáddal, vagy a karriereddel is. Most közelebb kerülhetsz valakihez, ha szeretnél és arra is jó esélyed van, hogy egy vitás kérdést, vagy félreértést feszültségektől mentesen elrendezz valakivel.

A hónap közepén talán némi kockázatvállalásra is szükséged lehet, ha belekezdenél valamibe, vagy élnél egy felkínált lehetőséggel, de gondosan mérlegelve a lehetőségeket, most ez talán nem tűnik túlzott merészségnek. Bármibe is kezdesz azonban, egy ponton túl ne merészkedj még akkor sem, ha a kezdeti sikereken felbuzdulva úgy érzed, szinte sérthetetlen vagy.

A hónap végén valaki megpróbálhat akadályokat görgetni eléd, mivel az illető úgy érezheti, hogy veszélyezteted a pozícióját. Megküzdhetsz vele, de talán okosabb lenne egy ügyes kompromisszummal hátrébb lépned és egy másik ösvényen eljutni oda, ahová szeretnél. Ne aggódj, kreativitásod segít úrrá lenned ezen a helyzeten is.  >>> Itt a heti horoszkóp is!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában rugalmasságra és nyitottságra lehet szükséged, ha egy a pénzügyeket is érintő vitát, vagy problémát meg szeretnél oldani. Igyekezz határozottan képviselni a saját érdekeidet, de nem menj bele parttalan vitákba és személyeskedésekbe, ne adj lehetőséget a másik félnek arra, hogy elterelje a figyelmet a lényeges kérdésekről. Légy kezdeményező és kompromisszum kész, ha szükséges.

A hónap közepén sikeresnek és szabadnak érezheted magadat, a pénzügyeid és az érzelmi életed is remekül alakul, de mindez arra késztethet, hogy könnyelmű döntéseket hozz. Légy óvatos és fogadd meg a jó tanácsokat, mielőtt egy kockázatos dologba kezdenél. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy kis kaland kedvéért ne mozdulhatnál ki akár a komfortzónádból is.

A hónap végén egy rejtett összefüggésre bukkanhatsz, vagy egy rejtély megoldása hullik az öledbe, melyet a magad hasznára is fordíthatsz. Ha ügyesen kevered a kártyákat, most megvalósíthatod egy régi tervedet, vagy gyárthatsz önmagadnak egy új tervet is. Határ a csillagos ég! >>> Itt a heti horoszkóp is!

.