Havi horoszkóp 2020. július – Csökkentsd a terheid

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.06.28. 17:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszaka kissé pesszimistán indulhat számodra, mivel úgy érzed, hogy lassabban és nehezebben birkózol meg az előtted álló akadályokkal és emiatt talán nagyon távolinak érzed a céljaid elérését. Mindez azonban néhány nap alatt megváltozhat, aminek az oka nemcsak egy váratlan esemény lehet, hanem az is, hogy felülkerekedik benned a küzdeni akarás, amely nehéz helyzetekben már annyiszor kihúzott téged a bajból.

A hónap közepén visszatérhet a múltad egy darabja az életedbe és bár talán átmenetileg elfog majd a nosztalgia, hamar rá fogsz jönni, hogy nem lehet ugyanabba folyóba kétszer is belelépni. Ami volt, elmúlt, viszont velünk maradnak a tanulságok, melyeket már a jelenben is felhasználhatunk, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat újra és újra. Hamarosan olyan döntési helyzetbe kerülsz, amely során látni fogod, hogy semmi sem nevezhető igazán véletlennek az életben.

A hónap utolsó időszakában elkötelezettségre és felelősségvállalásra lesz szükséged, hogy egy problémán úrrá legyél, de ennek te sohasem voltál igazán híján. Ezekben a napokban a legfontosabb az lehet, hogy pontosan meg tud határozni, mit szeretnél elérni és azt is, milyen módon szeretnél oda eljutni. Tervezz, légy logikus és mindent számolj át többször is, mielőtt valahová odaírod a nevedet. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap némi szomorúsággal indulhat, mivel egy csalódást kell elviselned, amit egy kellemetlen szituáció, vagy valakinek a kiábrándító viselkedése fog okozni. Lehet, hogy felgyülemlik benned némi düh is ezzel kapcsolatban, de igyekezz uralkodni az érzelmeiden és viselkedj még akkor is megértően, ha minden most nehezedre esik. Az emberek tele vannak hibával és ez gyakran még rád is igaz. Fogadd el!

A hónap közepén egyszerre lehet szükséged a rugalmasságodra és nyitottságodra és a felelősségteljes hozzáállásodra. Ne állj ellen a kísértésnek, ha valamilyen jó lehetőség válik elérhetővé számodra, de közben légy óvatos is, különösen akkor, ha a megérzésed azt jelzi, valami nincs teljesen rendben. Olvasd el az apró betűket is és ha kell, kérj változtatást, módosításokat bátran. Könnyebben fog menni, mint gondolod!

A hónap végén egy időre alkalmad lehet a komfortzónádon kívül létezni, ami bár bizonytalan érzéseket gerjeszt benned, mégis kiváló alkalom lehet, hogy életre szóló élményeket szerezz. Ebben az időszakban remek alkalmakat találhatsz az ismerkedésre, szerezhetsz új barátokat és még a szerelem terén is vár rád egy újdonsággal teli izgalom. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.